7 Strategji për të promovuar faqen tuaj Web #1

Gjithmonë duhet të kujtohemi për biznesin tonë në web!

Faqja jonë web është shtëpia jonë online,
një vënd për të mikpritur klientët tanë aktual dhe ato potencial.
Një vënd për të qëndruar me to dhe për të krijuar besnikeri.

 1. Një faqe webi profesionale, e cila ju pasqyron me efikasitet dhe e cila është e ndërtuar për të ofruar navigim të këndshëm dhe komfort.
  Sigurisht dhe te jete e ndërtuar në mënyrë që të drejtojë perdoruesin në destinacionin e një veprimi te përcaktuar.
 2. Një strategji promocionale e cila bën që faqja juaj web të njihet në kaosin e rrejetit
  online dhe mos të kalojë pa u vënë re.

Të lejon te gëzosh shikueshmërine.

#1 Gjithcka nis nga SEO!

SEO, është shkurtimi I frazës Search Engine Optimisation (Optimizimi I motorit të kërkimeve) si për shëmbull Google.com, e cila I referohet strategjive dhe taktikave te pozicionimit të faqes tuaj webSERP(Search Engine Result Page/Resultati i faqeve së motorave të kerkimit) të motorave të kerkimit.

Step By Step search engine web marketing

Search Engine Result Page/Resultati i faqeve së motorave të kerkimit

Expertët e SEO-s analizojnë qellimet e kërkimeve të perdorueseve tuaj dhe në bazen e tyre ndërtojnë faqen tuaj web:

 1. Arkitekturën e faqes
 2. Përmbajtjen
 3. Sistemimin e linqeve te brëndshëm dhe të jashtem
 4. Kodimin HTML
 5. Teknikat e SEO-s në WebFaqe
 6. Fjalët kyce më të përdorura

Gjithcka është menduar vetëm për një objektiv,
për tu gjëndur në web në momentin që klientët potencial bëjnë një kërkim specific.

 

Na ndiqni ditën e nesërme për strategjinë #2

Faleminderit për kohën tuaj në rast se postimi ynë ju pelqeu
mund ta ndani atë me miqtë tuaj që dhe ata të kenë një njohuri rreth
promovimit ne rrjet për bizneset e tyre. 🙂