Blog – 7 Strategji për të promovuar faqen tuaj Web #2

#2. Të integrojmë blog faqen tonë web

Blog-u është një instrument me vlera të jashtëzakonshme për faqen tuaj web për dy arsyje themelore:

  •  Të lejon të menaxhosh dhe ti japësh vlerë reputacionit të aktivitetit tuaj.
  • Duke folur për aktivitetin tënd në mënyrë të lirshme, të drejtpërdrejtë dhe trasparente.
  • Duke ofruar këshilla dhe sugjerime, dhe gjithashtu të lejon të konfrimoheni si ekspert i sektorit tuaj:
  • Duke analizuar dhe duke përdorur fjalët-kyce dhe teknikat e SEO-s në faqe (tag, meta-tag, descrption, meta-description, URL, optimizuar imazhet).

Blog-u i jep akses faqes tuaj web të pozicionohet dhe të gjëndet më me lehtësi për qëillime të përcaktuara kërkimesh dhe për një numër gjithmon dhe më të madh fjalësh-kyce.

 

Na ndiqni ditën e nesërme për strategjinë #3

Faleminderit, për kohën tuaj në rast se postimi ynë ju pelqeu mund ta ndani atë me miqtë tuaj që dhe ata të kenë një njohuri rreth promovimit ne rrjet për bizneset e tyre. J