Step By Step web solution

7 Strategji për të promovuar faqen tuaj Web #3

#3. Ndihma e rrjeteve sociale Rrjetet sociale janë një instrument promocional efikas për faqen tuaj web.

Në qofte se përdoren në menyrë strategjike, të lejojn ti japësh shikueshmeri përmbajtjes që publikon web.

Të jep gjithashtu mundësinë të krijosh një dialog me klientët tuaj aktual dhe ato potencial.

Në këtë mënyrë ne mund të fitojmë besimin e tyre dhe të ndertojmë një raport afektiv,
të gjatë dhe të qëndrueshëm
me to.

 

Na ndiqni ditën e nesërme për strategjinë #4 …

Faleminderit për kohën tuaj në rast se postimi ynë ju pelqeu
mund ta ndani atë me miqtë tuaj që dhe ata të kenë një njohuri
rreth promovimit ne rrjet për bizneset e tyre.